Drømmer du om en flott alderdom med god pensjon? Da bør du begynne å spare til pensjonisttilværelsen. På min blogg vil jeg se nærmere på hvilke muligheter man har innenfor pensjonssparing.

Jeg nærmer meg selv pensjonsalder, og har derfor satt meg inn i alle ordninger. Nå vil jeg skrive om de erfaringene jeg har etter å ha testet ut flere alternativer. På bloggen vil jeg omtale konsepter som IPS og aksjesparekonto.

Helt siden ung alder har jeg vært personlig næringsdrivende. Derfor vil jeg gi mine lesere en grundig innføring i hvilke alternativer man har som innehaver av et enkeltmannsforetak. Dette er mye mer komplisert enn å få pensjon som en vanlig arbeidstaker. Målet er å presentere all denne informasjon på en lettfattelig måte som gjør at alle forstår konseptene. Noen ganger vil jeg også skrive innlegg om andre tema som jeg har interesse for.